Maes-pp.nl

Over ons

Wordt u tijdens een spannende sportwedstrijd op tv steeds afgeleid door vervelende vliegen? Heeft u te kampen met een invasie van kakkerlakken in uw keuken? Of vernielen mollen uw mooie gazon? Ongedierte is er in vele soorten en maten. Toch is er een gemene deler: deze dieren zorgen allemaal voor veel overlast. Soms, vooral als het om relatief kleine aantallen gaat, kunt u zelf ongediertebestrijding toepassen. Vaak blijkt dit echter niet genoeg. In dat geval is het verstandig om een professional in te schakelen. In Zoetermeer en omgeving kunt u hiervoor aankloppen bij Maes Plaagdierpreventie. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij voor alle ongewenste dieren een passende aanpak.

Ook voor preventie

Niet alleen voor de bestrijding van ongedierteplagen kunt u bij ons terecht. Ook voor preventie kunt u onze specialisten inschakelen. We komen dan bij u langs en inspecteren de situatie. In samenspraak met u stellen we een plan van aanpak op om ongedierte voortaan buiten de deur te houden. Zowel voor bedrijven als particulieren staan wij altijd paraat.

Wilt u meer weten over onze diensten, of wilt u meteen onze hulp inroepen? Neem dan contact met ons op. Voor goede en gunstige ongediertebestrijding in de gehele randstad zijn wij uw ervaren expert!