Maes-pp.nl

Wespen bestrijden

Wespen bestrijden

Wespen bestrijden

Veel mensen deinzen terug als ze wespen zien. Dat is niet verwonderlijk, want deze beestjes steken behoorlijk snel. Voor mensen met een allergie kan het helemaal gevaarlijk worden. Heeft u te maken met wespen in uw omgeving? Lukt het u niet om de overlastgevers af te komen? Dan is het verstandig om de hulp van een professional in te roepen. In Zoetermeer en omgeving is Maes Plaagdierpreventie uw ervaren expert. Wij zorgen altijd voor een snelle en passende oplossing!

Weg met de wespen

Wist u dat wespen hun nest maar één jaar lang gebruiken? Daarna wordt het afgedankt. Een oud nest kunt u dus zelf zonder gevaar verwijderen. Zorg er alleen wel voor dat u zeker weet dat het wespennest buiten gebruik is. Houd in de gaten of u er beweging ziet, en zet zo nodig wat trilling in gang. Nog steeds geen wesp te bekennen? Dan kunt u het nest veilig opruimen. Als de plek nog wel bewoond is, raden wij u aan om een specialist in te schakelen. Wespennesten verwijderen moet namelijk zeer zorgvuldig gebeuren. Onze experts beginnen altijd met wespen bestrijden. Als dat is gebeurd, kunnen we bij het nest aan de slag. Dit is de veiligste methode. Wilt u ons inschakelen om de wespenplaag op te lossen? Neem gerust contact met ons op!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.