Maes-pp.nl

Muizen en ratten

Muizen en ratten

Heeft u te maken met ratten en muizen in huis? Heeft u tevergeefs al van alles geprobeerd, van gif tot val tot oma’s raad? Een professional kan dan uitkomst bieden. In Zoetermeer en omgeving zorgt Maes Plaagdierpreventie voor het verhelpen van uw ratten- of muizenplaag.

Verschillen tussen muizen en ratten

Weet u niet of u met een muis of rat te maken heeft? Er zijn enkele duidelijke verschillen. Zo is een rat een stuk groter. Ook zijn ontlasting is forser dan die van een muis. De oren van een rat staan relatief vrij naar achteren op zijn kop. Tot slot zijn ratten een stukje slimmer en zijn ze over het algemeen lastiger te vangen. Om welke van de twee diersoorten het ook gaat: bij ons kunt u vertrouwen op een passende oplossing.

Ratten- en muizenplaag oplossen

Of u nu met een ratten- of muizenplaag te maken heeft: op onze experts kunt u altijd rekenen. Wij weten hoe vervelend mensen muizen en ratten vinden, en daarom zorgen wij voor snelle service. We zetten de modernste middelen en methoden in en pakken deze ongewenste knaagdieren aan. Wilt u ons inschakelen? Neem dan contact met ons op. Dat kunt u doen door te bellen naar 06-14707197 of door het contactformulier in te vullen. Wij komen vervolgens zo spoedig mogelijk naar u in de gehele randstad toe!