Maes-pp.nl

Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Ze zoemen en leiden u af. Bovendien kunnen ze voor onhygiënische situaties zorgen: muggen, vliegen en rioolvliegjes. Heeft u te kampen met grote hoeveelheden van deze beestjes en lukt het u niet om ervan af te komen? In Zoetermeer en omgeving staat Maes Plaagdierpreventie met goede en gunstige bestrijding altijd voor u klaar.

Oplossing voor muggenoverlast

Muggen horen bij de zomer; dat accepteert iedereen. Als het om grote aantallen gaat, wordt het echter een ander geval. Dan is het tijd om in actie te komen, want zulke hoeveelheden zorgen voor bijzonder veel hinder. Helpen horren, sprays en andere middelen niet? Een professional heeft nog meer opties die hij kan inzetten. Zo komt u gegarandeerd van de overlast af.

Het verband tussen lekkage en rioolvliegjes

Ziet u rioolvliegjes in uw woning? Dat is een slecht teken. Meestal bevinden deze beestjes zich, zoals al uit de naam blijkt, in het riool. Als u ze daarbuiten waarneemt, betekent dat in de meeste gevallen dat u met rioollekkage te maken heeft. De motmuggen of latrinevliegjes, zoals ze ook wel worden genoemd, komen via het lek samen met het rioolwater naar buiten. Het resultaat? Een sliblaag die een uiterst geschikte voedingsbodem voor deze beestjes betekent. Ze kunnen zich nu rap voortplanten, waardoor de overlast blijft toenemen. Om de bron van de problemen weg te nemen, is het verstandig om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen.

Ook voor hinder van andere soorten vliegen kunt u uiteraard bij ons terecht. Neem contact met ons op en we vertellen u alles over de opties! Voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden bent u in de gehele randstad bij onze experts aan het juiste adres.