Maes-pp.nl

Kakkerlakken

Kakkerlakken

Ze kunnen schade aan uw eigendommen aanrichten, voor een vieze geur zorgen en nare ziektes verspreiden: kakkerlakken. Als u met grote hoeveelheden van deze diertjes te maken heeft, wilt u dit snel verhelpen. Uw specialist in kakkerlakken bestrijden in Zoetermeer en omgeving is Maes Plaagdierpreventie. Dankzij onze hulp is de hinder snel verholpen!

Kakkerlakken in de keuken

Kakkerlakken houden van vet en voedsel. De plek waar dit vaak eenvoudig gevonden kan worden is in de keuken. Niet verwonderlijk dus, dat u deze beestjes daar aantreft. Om de kans op een plaag te verkleinen, is het verstandig om uw kookvertrek goed schoon te houden. Zorg ervoor dat voedsel goed afgesloten wordt bewaard en houd vooral het fornuis en aanrecht goed schoon. Wist u dat dit ongedierte niet van tocht houdt? Het regelmatig luchten van uw woning kan daarom ook zeker geen kwaad.

Neem contact op

Heeft u te maken met fikse overlast en wilt u een specialist in kakkerlakken bestrijden inschakelen? Of wilt u preventieve maatregelen toepassen? In beide gevallen bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Bel ons op 06-14707197 of vul het contactformulier in. We komen vervolgens zo vlug mogelijk bij u in de gehele randstad langs. Voor snelle service en vakkundige bestrijding van kakkerlakken kiest u voor onze experts!