Maes-pp.nl

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden

Wordt u ‘s ochtends telkens wakker met jeukende bulten, maar kunt u zich geen muggengezoem herinneren? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met bedwantsen. Omdat deze beestjes zich in allerlei gaten en kieren ophouden, kan het lastig zijn ze definitief te verwijderen. Lukt het u niet om de plaag op te lossen? Overweeg dan om een specialist in te schakelen. In Zoetermeer en omgeving staat Maes Plaagdierpreventie altijd voor u klaar. Wij zijn al jaren uw expert in bedwantsen bestrijden!

Herken de bedwants

Twijfelt u of u door bedwantsen of muggen bent gestoken? Er zijn enkele zaken waaraan u de bedwants kunt herkennen. Dit roodbruine beestje prikt vaak meerdere keren vlak bij elkaar. In tegenstelling tot muggen steken ze ook onder de dekens. Wist u trouwens dat bedwantsen maar liefst driemaal hun eigen gewicht aan bloed kunnen opnemen?

Isoleer de slaapkamer

Zoals de naam al doet vermoeden, treft u bedwantsen meestal in uw slaapkamer aan. Om van ze af te komen, moet u al uw beddengoed op minstens 60 graden wassen. Wees daarbij wel voorzichtig, want u kunt daarbij de beestjes onbedoeld naar andere vertrekken meenemen. Zo kunnen ze zich verder verspreiden! Het is daarom belangrijk om de slaapkamer te isoleren. Kunt u daarbij wel wat ondersteuning gebruiken? Op onze experts kunt u altijd rekenen. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 06-14707197. We komen dan zo vlug mogelijk bij u in de gehele randstad langs om de overlast van de bedwantsen te verhelpen. Dan kunt u weer ongestoord slapen!